УРЕДУВАЊЕ


Деспот Груп ви претставува распоред на дом од 53 m2.

ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

За повеќе информации, закажување термин за посета на објектот, слободно контактирајте не секој работен ден од 08-19:00 h.

075 977 333

СТАН Б2-2/46


Се продава стан во комплекс East Gate Living со вкупна површина од 53 m2.

 

Станот се наоѓа на 7ми кат и има 2 лифтa. Станот е ориентира на исток, дневна соба со кујна и трпезарија, една спална соба, тоалет и тераса.

 

Станот е во фаза на градба која е составена од високо квалитетни и луксузни материјали:

  • Керамика Прва класа
  • Прозори REHAU 6 коморни
  • Фасада BAUMIT
  • Енергетски ефикасно блокови Ytong
  • Звучна и термоизолација Knauf
  • Екслузивни собни врати Casa Porte
  • Вграден Smart Living систем и видеофонија
  • Централно подно греење
  • Паркинг место, ниво -2

Рок за вселување - Септемри 2023 год.


ИСТОК

КАТ 7

ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

За повеќе информации, закажување термин за посета на објектот, слободно контактирајте не секој работен ден од 08-19:00 h.

075 977 333