ФАЗА 2


Прогрес на градба East Gate Living - Октомври 2022 год.

ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

За повеќе информации, закажување термин за посета на објектот, слободно контактирајте не секој работен ден од 08-19:00 h.

075 977 333

СТАН Б2-2/46


Се продава стан во комплекс East Gate Living со вкупна површина од 53 m2.

 

Станот се наоѓа на 7ми кат и има 2 лифтa. Станот е ориентира на исток, дневна соба со кујна и трпезарија, една спална соба, тоалет и тераса.

 

Станот е во фаза на градба која е составена од високо квалитетни и луксузни материјали:

  • Керамика Прва класа
  • Прозори REHAU 6 коморни
  • Фасада BAUMIT
  • Енергетски ефикасно блокови Ytong
  • Звучна и термоизолација Knauf
  • Екслузивни собни врати Casa Porte
  • Вграден Smart Living систем и видеофонија
  • Централно подно греење
  • Паркинг место, ниво -2

Рок за вселување - Септемри 2023 год.


ИСТОК

КАТ 7

ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

За повеќе информации, закажување термин за посета на објектот, слободно контактирајте не секој работен ден од 08-19:00 h.

075 977 333

ФАЗА 3