ПОВЕЌЕ ОД НОВ ДОМ


Замислете утра опкружени со раскошно зеленило, да имате се што посакувате на само чекор од вас и да бидете дел од новиот урбан ритам на градот. Да се биде дел од East Gate Living е повеќе од купување нов дом, бидејќи станувате дел од визијата за Skopje East Gate која подразбира нов стил на модерно живеење.

672

СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ

20

ТИПА НА УНИКАТНИ СТАНОВИ

25.000 m2

ЗЕЛЕНА ПОВРШИНА

50 m.

РАСТОЈАНИЕ МЕЃУ ЗГРАДИ

ЗОШТО EAST GATE LIVING?


ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

За повеќе информации, закажување термин за посета на објектот, слободно контактирајте не секој работен ден од 08-19:00 h.

075 977 333

СТАН Б2-2/46


Се продава стан во комплекс East Gate Living со вкупна површина од 53 m2. Станот се наоѓа на 7ми кат и има 2 лифтa. Станот е ориентира на исток, дневна соба со кујна и трпезарија, една спална соба, тоалет и тераса. Станот е во фаза на градба која е составена од високо квалитетни и луксузни материјали:
  • Керамика Прва класа
  • Прозори REHAU 6 коморни
  • Фасада BAUMIT
  • Енергетски ефикасно блокови Ytong
  • Звучна и термоизолација Knauf
  • Екслузивни собни врати Casa Porte
  • Вграден Smart Living систем и видеофонија
  • Централно подно греење
  • Паркинг место, ниво -2

Рок за вселување - Септемри 2023 год.


ИСТОК

КАТ 7

ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

За повеќе информации, закажување термин за посета на објектот, слободно контактирајте не секој работен ден од 08-19:00 h.

075 977 333

МАТЕРИЈАЛИ