ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ  |  075 977 333


ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ  |  075 977 333


ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ  |  075 977 333


ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ЦЕНА

075 977 333

ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ЦЕНА

075 977 333

ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ЦЕНА

075 977 333

УРЕДУВАЊЕ


Деспот Груп ви претставува распоред на дом од 53 m2.

ПОВЕЌЕ ФОТОГРАФИИ

МАТЕРИЈАЛИ


Прогрес на градба East Gate Living - Декември 2022 год. | НАСКОРО

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ФАЗА 3


Прогрес на градба East Gate Living - Декември 2022 год. | НАСКОРО

ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ

ПОСЛЕДЕН СТАН ОД 53 m2. ПО ЕКСТРА ЦЕНА !!!

За повеќе информации, закажување термин за посета на објектот, слободно контактирајте не секој работен ден од 08-19:00 h.

075 977 333