Приказната започнува тука


За Деспот Груп

Деспот Груп како дел од Градба Јасен беше и сеуште е една од позначајните фирми за трговија на големо и мало со градежни материјали, градба и инженеринг во Република Македонија.

Фирмата е основана во почетокот на месец Февруари 1990 година и е регистрирана со цел промет со градежни материјали, огрев и железарија.

Производите кои ги нудиме се со проверен квалитет од познати и признати производители во земјата и странство. Како плод на долгогодишно успешно работење Деспот Груп и Градба Јасен имаат склучено договори од посебен ексклузивитет од повеќе фирми.


Деспот Груп е ексклузивен застапник за брендот на собни врати, внатрешни врати Casa Porte.


Локација

Канцелариите на Деспот Груп во Скопје, се наоѓа во населба Карпош 2, ул. Орце Николов бр. 186, веднаш до Мида Моторс, Буротајм, БК Мебел.